VREI Espressor manual De’Longhi Vintage ECOV311.BG, 15 bari, Sistem Cappuccino, Crem?

🤔 Te întrebi dacă e la fel de bun în realitate precum pare în poze?.

👁️‍🗨️ Promite marea cu sarea, dar ce se ascunde, de fapt, în spatele ambalajului strălucitor și al review-urilor de 5 stele?

Hai să vezi dacă investiția asta îți aduce bucurie sau doar regrete.🧐
Add your review

FBIG
Bogdan: Bună dimineața, artiștilor! Mă gândeam... dacă ar fi să transformăm cafeaua de dimineață într-un soi de ritual Zen, aproape ca îngrijirea unui bonsai, ce ziceți de espressorul ăla manual De'Longhi Vintage ECOV311.BG, varianta crem? Pare genul de obiect care te obligă la puțină meditație înainte să-ți dea cofeina. L-a disecat cineva mai atent? Merită efortul sau e doar un bibelou frumos? 🤔🌿

FBIG
Sava: Salutare, Bogdan. Interesantă analogia. Din punct de vedere tehnic, premisa este solidă. Vorbim despre o pompă care generează o presiune de 15 bari, valoare considerată optimă în extracția unui espresso de calitate. Aceasta asigură trecerea apei prin cafeaua măcinată la o viteză și forță adecvate pentru a extrage uleiurile și aromele esențiale, rezultând și acea cremă specifică. Nu este doar un aspect estetic, presiunea este fundamentală.

FBIG
Sandu: Bună tuturor. Sava are dreptate în privința specificațiilor tehnice, însă nu putem ignora componenta vizuală, mai ales la această serie Icona Vintage. Finisajul crem lucios, accentele cromate, formele acelea rotunjite... evocă o nostalgie elegantă. Este, fără îndoială, un aparat care adaugă caracter unei bucătării. Nu este doar funcțional, este o piesă de design care atrage privirea și invită la utilizare. Devine un punct focal plăcut.

Și discuția continuă... de fapt, partea cea mai importantă de-abia acum urmează. Vrei să vezi cum am ajuns la concluzia finală?

Afla care sunt TOP 3 🏆

Trei produse tari, același preț. Le-am pus la trântă să vedem, la final, care-i mai șmecher.

🥇 Pe Locul 1
cel mai bun produs
Espressor manual De'Longhi Vintage ECOV311.BG, 15 bari, Sistem Cappuccino, Crem

Espressor manual De'Longhi Vintage ECOV311.BG, 15 bari, Sistem Cappuccino, Crem

între 529 lei și 688 lei
🥇 Cum a ajuns numărul 1 din 87 de concurenți? Simplu: cifrele nu mint. Popularitatea lui a explodat, arătând că oamenii îl aleg și îl re-aleg pentru că pur și simplu își face treaba bine. Apoi, valul imens de recenzii pozitive de la utilizatori reali ne-a confirmat ce bănuiam: e un produs de nădejde în viața de zi cu zi. Trăgând linie, e combinația perfectă între un preț de bun-simț și beneficii care chiar se simt.
🥈 Pe Locul 2
Espressor manual DE’LONGHI Stilosa EC 235.BK, 1l, 1100W, 15 bari, Negru

Espressor manual DE’LONGHI Stilosa EC 235.BK, 1l, 1100W, 15 bari, Negru

între 480 lei și 624 lei
Tip

Manual

Tip incastrare

Standard

Tip alimentare

Cafea macinata, Pad cafea

Utilizare

Rezidential

Tip bautura

Cafea, Espresso, Cappuccino

Numar produse preparate

3

Sistem spumare lapte

Manual

Numar duze cafea

2

Material carcasa

Plastic

Functii

Oprire automata, Tava de scurgere detasabila, Rezervor apa detasabil, Sistem cappuccino, Suport ceasca reglabil

Accesorii incluse

1 x Cupa masurare, 2 Filtre inox, 1 x Tamper pentru cafea

Culoare

Negru

Putere

1100 W

Presiune pompa

15 bar

Capacitate rezervor apa

1 l

Latime

205 mm

Adancime

285 mm

Inaltime

343 mm

Greutate

4.3 Kg

Inaltime maxima ceasca

11 cm

Prețul este între 480 lei și 624 lei
🥉 Pe Locul 3
Espressor manual De'Longhi EC201.CD, 1100 W, 15 Bar, 1 l, Oprire automata, Negru

Espressor manual De'Longhi EC201.CD, 1100 W, 15 Bar, 1 l, Oprire automata, Negru

între 570 lei și 741 lei
Tip

Manual

Tip incastrare

Standard

Tip alimentare

Cafea macinata, Pad cafea

Utilizare

Rezidential

Tip bautura

Espresso, Cappuccino

Numar produse preparate

2

Sistem spumare lapte

Manual

Numar duze cafea

2

Functii

Oprire automata, Indicator nivel apa, Rezervor apa detasabil, Abur

Culoare

Negru

Putere

1050 W

Presiune pompa

15 bar

Capacitate rezervor apa

1 l

Greutate

3 Kg

Prețul este între 570 lei și 741 lei

Încă Ești Nehotărât?Pe înțelesul tău (Și 100% sincer!): Stai și te gândești dacă să apeși pe butonul „Cumpără”? Știm cum e. Internetul e plin de păreri false și e greu să-ți dai seama ce e real. De-asta am scris ghidul ăsta: fără vrăjeală și fără ocolișuri, îți arătăm exact ce primești, ca să decizi singur dacă produsul ăsta își merită sau nu banii tăi.

FBIG
Salutare! Hai să stăm un pic de vorbă despre espressorul ăsta manual De'Longhi Vintage ECOV311.BG, în varianta aia crem, știi tu, care arată de parcă l-ai scos din bucătăria bunicii, dar face o cafea ca la carte. M-ai întrebat dacă se merită și, sincer, răspunsul nu-i chiar așa simplu, depinde mult de ce cauți tu la o cafea și cât ești dispus să te implici în proces. E genul ăla de aparat care îți cere un pic de atenție, nu doar apeși pe un buton și gata cafeaua. Dar tocmai asta îi farmecul, nu? Să simți că tu ai făcut cafeaua aia bună de dimineață.

FBIG
Deci, hai s-o luăm băbește. Modelul ăsta, ECOV311.BG, face parte din seria Icona Vintage de la De'Longhi, și nu-i greu de văzut de ce. Designul ăla retro, cu finisaje lucioase și detalii cromate, plus culoarea aia crem... arată beton pe blatul din bucătărie, mai ales dacă ai un stil mai clasic sau, na, vintage. Nu e doar o unealtă, e și un obiect de decor. Dar dincolo de cum arată, treaba importantă e ce știe să facă și dacă o face bine. Are 15 bari presiune, ceea ce pe hârtie sună excelent pentru un espresso adevărat, și vine cu câteva chestii care merită luate în seamă.

Ce știe să facă "Bijuteria" asta Crem? - Funcții și Tehnologii Explicate pe Românește

FBIG
Bun, să intrăm în detalii mai tehnice, dar fără să ne prindem urechile. Cel mai important la un espressor e presiunea, corect? Ăsta vine cu 15 bari. Asta înseamnă că apa fierbinte e forțată prin cafeaua măcinată cu suficientă putere încât să extragă toate aromele alea bune și să facă crema aia fină deasupra espresso-ului. E standardul de aur, să zicem așa, pentru espressoare casnice, deci aici stă bine.

FBIG
Apoi, avem Sistemul Cappuccino. Atenție, e manual! Adică nu apeși pe un buton și curge laptele spumat ca la automatele alea scumpe. Aici ești tu barista! Ai o duză de abur (panarello) pe care o bagi în cana cu lapte rece și, cu puțină îndemânare (și câteva încercări, probabil), faci o spumă bogată și cremoasă pentru cappuccino sau latte. E fain că ai control total, poți face spuma exact cum îți place, mai aerată sau mai densă. Trebuie doar să înveți cum să miști cana aia și să controlezi aburul.

FBIG
Mai primim și un filtru dublu interesant. Descrierea zice "2 în 1", potrivit pentru cafea măcinată. Specificațiile menționează și compatibilitate cu capsule. Cel mai probabil, se referă la capsulele alea E.S.E. (Easy Serving Espresso) – niște pad-uri de hârtie cu cafea presată. Asta îți dă flexibilitate: poți folosi cafeaua ta preferată, proaspăt măcinată, pentru control maxim asupra gustului, sau poți apela la un pod ESE când ești pe grabă. Vine probabil cu site diferite pentru fiecare opțiune (o sită pentru o doză de măcinătură, una pentru două doze, și poate una pentru pod-uri).

FBIG
Un alt detaliu simpatic e încălzitorul de cești de deasupra. Nu pare mare brânză, dar crede-mă, face diferența! Dacă torni espresso-ul fierbinte într-o ceașcă rece, se răcește instant și își pierde din aromă. Ținând ceștile acolo sus, pe suprafața aia metalică încălzită de boilerul intern, te asiguri că băutura ta rămâne caldă mai mult timp. E un detaliu de la cafenelele profi.

FBIG
Rezervorul de apă e detașabil și are o capacitate de 1.4 litri. Asta e destul de generos, nu trebuie să-l umpli după fiecare cafea. Fiind transparent, vezi ușor câtă apă mai ai, iar faptul că se scoate îl face super ușor de umplut la chiuvetă și de curățat. Practic, nu?

FBIG
La interior, găsim un boiler din oțel inoxidabil. Asta e bine, inoxul e durabil, nu ruginește și nu ar trebui să afecteze gustul apei, spre deosebire de aluminiu, de exemplu. Are și sistem de auto-amorsare, ceea ce înseamnă că mașina e mereu gata de treabă, nu trebuie să aștepți prea mult sau să faci manevre complicate ca să intre apa în sistem după ce a stat nefolosită.

FBIG
Controlul se face prin butoane simple, cu indicatoare luminoase. Unul pentru pornit/oprit, unul pentru preparat cafea și unul pentru activat funcția de abur pentru lapte. Simplu și la obiect. Are și două termostate separate, unul pentru temperatura apei de cafea (ideală pe la 90-95°C) și altul pentru abur (care trebuie să fie mai fierbinte). Asta ajută la constanță, să nu faci cafeaua cu apă prea fierbinte sau să nu ai suficient abur pentru lapte.

FBIG
Alte mărunțișuri utile: ai reglaj pentru emisia de abur (să controlezi cât de puternic iese), un tamper încorporat (chestia aia cu care presezi cafeaua măcinată în portafiltru – deși mulți preferă unul separat, mai greu, pentru control mai bun) și funcția de oprire automată după 9 minute de inactivitate, ca să nu consume curent degeaba și pentru siguranță.

Cum Îți Faci Cafeaua cu "Bătrânica" Asta? (Ghid Rapid)

FBIG
Okay, deci nu e cu programe complicate aici, ești tu programul! Dar hai să vedem pașii, în mare:

  1. FBIG
    Pornești aparatul: Apeși butonul On/Off. Se aprinde un beculeț. Trebuie să aștepți un pic (de obicei 1-2 minute) până se încălzește apa din boiler și se aprinde indicatorul că e gata de cafea. Între timp, poți pune ceștile sus, la încălzit.

  • FBIG
    Pregătești cafeaua: Alegi sita potrivită (pentru o cafea, două sau pod ESE) și o pui în portafiltru (mânerul ăla metalic). Dacă folosești cafea măcinată, o pui în sită (cam 7g pentru un shot, 14g pentru două), o nivelezi și o presezi bine cu tamperul (nici prea tare, nici prea încet – aici intervine experiența!). Dacă folosești pod ESE, doar îl pui în sita dedicată.

  • FBIG
    Montezi portafiltrul: Cureți marginile sitei de zaț, apoi înșurubezi ferm portafiltrul în locașul lui din aparat.

  • FBIG
    Faci espresso-ul: Pui ceașca (sau ceștile) sub gurile portafiltrului și apeși butonul de cafea. Lași să curgă până obții cantitatea dorită (cam 25-30ml pentru un espresso clasic, în vreo 25-30 de secunde – aici iar ești tu șeful, oprești curgerea manual, apăsând din nou butonul).

  • FBIG
    (Opțional) Faci spumă de lapte: Dacă vrei cappuccino, după ce ai făcut espresso-ul, apeși butonul pentru abur. Aștepți să se aprindă indicatorul că e gata. Pui lapte rece (ideal integral) într-o cană metalică (laptieră). Deschizi ușor robinetul de abur ca să iasă eventuala apă condensată, apoi îl bagi în lapte, aproape de suprafață, și îi dai drumul la maxim. O să auzi un șuierat – ăla e aerul care intră și face spuma. Cobori ușor cana pe măsură ce laptele crește în volum, apoi bagi duza mai adânc ca să încălzești laptele, fără să-l fierbi (cam pe la 60-65°C). Când e gata, oprești aburul, ștergi imediat duza cu o cârpă umedă și îi dai drumul un pic la abur ca să se curețe interior. Torni laptele spumat peste espresso și... voilà!

  • FBIG
    Curățenie: Scoți portafiltrul, arunci zațul (sau pod-ul), clătești sita și portafiltrul. Golești și clătești tava de scurgere dacă e nevoie. Gata!

  • FBIG
    Vezi? Nu e chiar fizică cuantică, dar necesită un pic de ritual. Pentru unii, asta e relaxant și satisfăcător. Pentru alții, poate părea prea multă bătaie de cap dimineața. Depinde de tine.

    Ce Zice Lumea? Păreri de pe Net și din Vecini

    FBIG
    Am aruncat și eu un ochi pe ce zic alții care și-au luat modelul ăsta sau ceva similar din seria Vintage. În general, lumea e încântată de cum arată. Serios, designul e punctul forte și mulți îl cumpără în primul rând pentru estetică. E genul de aparat care "îmbracă" bucătăria.

    FBIG
    Legat de cafea, părerile sunt împărțite, dar înclină spre pozitiv dacă știi ce faci. Cei care au răbdare să învețe cum să macine corect cafeaua (granulația e crucială la manuale!), cum să o preseze (tamping), cât timp să lase extracția... reușesc să scoată un espresso foarte bun, comparabil cu ce bei la o cafenea decentă. Și spuma de lapte, la fel, odată ce prinzi șpilul, iese cremoasă și faină.

    FBIG
    Pe de altă parte, sunt și destui care se plâng că e dificil de folosit la început. Că nu le iese crema, că espresso-ul e prea apos sau prea amar, că spuma de lapte nu se face cum trebuie. Adevărul e că la un espressor manual, rezultatul depinde cam 50% de aparat și 50% (sau poate chiar mai mult!) de utilizator și de calitatea cafelei. Nu e ca la automate, unde doar apeși un buton. Trebuie să experimentezi, să ajustezi, să înveți. Unii spun că tamperul încorporat e cam degeaba și recomandă unul separat, mai serios. Alții menționează că poate fi puțin zgomotos.

    FBIG
    Deci, per total, e apreciat pentru design și pentru potențialul de a face cafea bună, dar cu avertismentul că necesită învățare și răbdare. Nu e pentru cei care vor cafea instant, fără efort.

    Ce-mi Place și ce Scârțâie la De'Longhi Vintage ECOV311.BG

    Puncte Forte (Ce-mi place mie):

    • FBIG
      Designul: Arată superb, serios. Stilul ăla vintage e un mare plus.

  • FBIG
    Presiunea de 15 bari: Esențială pentru un espresso autentic.

  • FBIG
    Flexibilitatea: Poți folosi atât cafea măcinată (control maxim), cât și pad-uri ESE (convenabil).

  • FBIG
    Sistemul manual de cappuccino: Îți dă control total asupra texturii laptelui, dacă ești dispus să înveți.

  • FBIG
    Încălzitorul de cești: Un detaliu mic, dar care contează pentru calitatea finală.

  • FBIG
    Rezervorul de 1.4L: Capacitate bună, ușor de manevrat.

  • FBIG
    Boilerul de inox și cele 2 termostate: Sugerează o construcție decentă și constanță în temperatură.

  • FBIG
    Oprirea automată: Utilă pentru economie și siguranță.

  • Puncte Slabe (Ce scârțâie un pic):

    • FBIG
      Curba de învățare: Nu e un aparat pentru începători absoluți sau pentru cei nerăbdători. Necesită timp și experimentare.

    • FBIG
      Sistemul de spumare manual: Poate fi frustrant la început până îi prinzi mișcarea.

    • FBIG
      Tamperul încorporat: Probabil nu e cel mai grozav. Majoritatea pasionaților își vor lua unul separat, mai greu și ergonomic.

    • FBIG
      Dependența de calitatea cafelei și a măcinăturii: Rezultatul final variază enorm în funcție de cât de proaspătă e cafeaua și cât de corect e măcinată. Ai nevoie și de o râșniță bună!

    • FBIG
      Necesită curățare regulată: Ca orice espressor manual, trebuie curățat după fiecare folosire (portafiltru, duza de abur) și decalcifiat periodic.

    Alternative la Orizont: Ce Altceva ai Putea Alege?

    FBIG
    Dacă te uiți la De'Longhi ăsta Vintage, dar nu ești 100% convins, hai să vedem ce alte opțiuni ai.

    FBIG
    1. Alte espressoare manuale similare: Găsești și alte modele manuale în zona asta de preț, poate de la Gaggia (Classic e un tanc, dar mai scump și poate mai spartan), alte modele De'Longhi (seria Dedica e populară, mai compactă, dar tot manuală) sau alte branduri. Comparația se face pe bază de presiune, materiale (boiler), accesorii incluse și, desigur, design.

    FBIG
    2. Espressoare automate (bean-to-cup): Dacă ideea de a măcina, presa, spuma manual te sperie și vrei doar să apeși un buton, atunci un automat e soluția. Sunt mult mai scumpe, dar fac totul singure: macină boabele, prepară espresso-ul, unele chiar spumează laptele automat. E comoditate maximă, dar pierzi controlul și conexiunea aia personală cu procesul. Plus, prețul e semnificativ mai mare.

    FBIG
    3. Aparate cu capsule (Nespresso, Dolce Gusto etc.): Cea mai simplă și curată variantă. Bagi capsula, apeși butonul, gata. Super convenabil, zero mizerie. Dezavantajele? Costul pe cafea e mai mare pe termen lung, ești limitat la sortimentele de capsule ale producătorului (deși acum sunt și alternative compatibile) și... să fim serioși, nu e chiar același lucru cu un espresso proaspăt făcut din boabe alese de tine. Plus, generează mai mult gunoi (capsulele alea).

    FBIG
    4. Metode alternative (Moka pot, Aeropress, French Press): Dacă vrei cafea bună, dar nu neapărat espresso, există și alte metode mai ieftine și simple. Un Moka pot îți face o cafea tare, asemănătoare cu espresso-ul, pe aragaz. Un Aeropress sau French Press îți dau o cafea filtrată excelentă, cu mult control asupra procesului. Sunt opțiuni mult mai accesibile ca preț.

    Verdictul Final: Îl Iei sau Îl Lași?

    FBIG
    Ajungem și la întrebarea finală: se merită De'Longhi Vintage ECOV311.BG? Răspunsul meu sincer e: depinde!

    Se merită DACĂ:

    • FBIG
      Iubești designul retro: E unul dintre principalele lui atuuri. Dacă vrei un aparat care să arate wow în bucătărie, e o alegere excelentă.

  • FBIG
    Vrei să înveți să faci espresso ca la carte: Ești dispus să investești timp și răbdare pentru a stăpâni arta espresso-ului manual. Îți place ideea de a controla tu procesul.

  • FBIG
    Apreciezi flexibilitatea: Vrei să poți folosi atât cafea măcinată de tine, cât și pad-uri ESE ocazional.

  • FBIG
    Vrei să experimentezi cu spuma de lapte: Ești gata să înveți cum să folosești duza de abur pentru a crea cappuccino și latte personalizate.

  • FBIG
    Ai deja (sau ești dispus să cumperi) o râșniță bună: Calitatea măcinăturii e esențială pentru un rezultat bun la un manual.

  • FBIG
    Bugetul tău se încadrează: E un preț decent pentru un espressor manual cu specificațiile și designul ăsta.

  • Nu se merită DACĂ:

    • FBIG
      Vrei comoditate maximă: Cauți o soluție rapidă și ușoară, gen apăsat pe buton și gata cafeaua. Mai bine te uiți la un automat sau la un aparat cu capsule.

    • FBIG
      Nu ai răbdare să înveți și să experimentezi: Vei fi frustrat de rezultatele inițiale și probabil vei abandona aparatul într-un colț.

    • FBIG
      Nu vrei să investești într-o râșniță bună: Fără o măcinătură corectă și proaspătă, nu vei scoate niciodată potențialul maxim al aparatului. Cafeaua gata măcinată din comerț rareori e potrivită pentru espresso.

    • FBIG
      Vrei cea mai bună cafea posibilă fără compromisuri: Există aparate manuale mai performante (dar și mai scumpe), cum ar fi cele cu grup E61 sau Gaggia Classic Pro, care oferă o stabilitate termică și o construcție superioară pentru pasionații hardcore.

    • FBIG
      Spațiul e o problemă majoră: Deși nu e imens, sunt aparate mai compacte pe piață (cum ar fi De'Longhi Dedica).

    FBIG
    Sper că analiza asta detaliată te ajută să iei o decizie informată. E un aparat frumos și capabil, dar care cere un anumit tip de utilizator. Gândește-te bine ce vrei de la cafeaua ta de dimineață și cât efort ești dispus să depui. Baftă la alegere!

    [/wq][/wq][/wq][/wq][/wq][/wq][/wq][/wq][/wq][/wq][/wq][/wq][/wq][/wq][/wq][/wq][/wq][/wq][/wq][/wq][/wq][/wq]

    Comparatie:În loc să bâjbâi între opțiunile de top, am făcut noi treaba grea. Am selectat cei mai populari și mai apreciați rivali, cu prețuri aproape identice, și i-am analizat pe toți. Descoperă în comparația noastră cine oferă cel mai complet pachet și cine este doar „vorba de el”.

     Espressor manual De'Longhi Vintage ECOV311.BG, 15 bari, Sistem Cappuccino, CremEspressor manual De'Longhi Vintage ECOV311.BG, 15 bari, Sistem Cappuccino, Crem
    între 529 lei și 688 lei
    Espressor manual DE’LONGHI Stilosa EC 235.BK, 1l, 1100W, 15 bari, NegruEspressor manual DE’LONGHI Stilosa EC 235.BK, 1l, 1100W, 15 bari, Negru
    între 480 lei și 624 lei
    Espressor manual De'Longhi EC201.CD, 1100 W, 15 Bar, 1 l, Oprire automata, NegruEspressor manual De'Longhi EC201.CD, 1100 W, 15 Bar, 1 l, Oprire automata, Negru
    între 570 lei și 741 lei
    Espressor manual Krups Authentic C40 XP381B10, 15 bari, rezervor apa detasabil 2 L, duza spumare lapte, functie apa fierbinte, oprire automata, griEspressor manual Krups Authentic C40 XP381B10, 15 bari, rezervor apa detasabil 2 L, duza spumare lapte, functie apa fierbinte, oprire automata, gri
    între 590 lei și 767 lei
    Accesorii incluse-1 x Cupa masurare | 2 Filtre inox | 1 x Tamper pentru cafea--
    Adancime290 mm285 mm--
    Capacitate rezervor apa1.4 l1 l1 l2 l
    CuloareCrem | ArgintiuNegruNegruGri
    FunctiiOprire automata | Tava de scurgere detasabila | Rezervor apa detasabilOprire automata | Tava de scurgere detasabila | Rezervor apa detasabil | Sistem cappuccino | Suport ceasca reglabilOprire automata | Indicator nivel apa | Rezervor apa detasabil | Abur-
    Greutate4.1 Kg4.3 Kg3 Kg-
    Inaltime315 mm343 mm--
    Inaltime maxima ceasca-11 cm--
    Latime255 mm205 mm--
    Material carcasa-Plastic-Plastic
    Numar duze cafea-222
    Numar produse preparate132-
    Presiune pompa15 bar15 bar15 bar15 bar
    Putere1100 W1100 W1050 W1000 W
    Sistem spumare lapteManualManualManualAutomat
    TipManualManualManualManual
    Tip alimentareCafea macinata | CapsuleCafea macinata | Pad cafeaCafea macinata | Pad cafeaCapsule
    Tip bauturaCafea | CappuccinoCafea | Espresso | CappuccinoEspresso | Cappuccino-
    Tip display---LCD
    Tip incastrareStandardStandardStandardStandard
    UtilizareRezidentialRezidentialRezidentialRezidential | Comercial

    Toate Specificațiile Pentru: Espressor manual De’Longhi Vintage ECOV311.BG, 15 bari, Sistem Cappuccino, Crem

    • Tip: Manual
    • Tip incastrare: Standard
    • Tip alimentare: Cafea macinata, Capsule
    • Utilizare: Rezidential
    • Tip bautura: Cafea, Cappuccino
    • Numar produse preparate: 1
    • Sistem spumare lapte: Manual
    • Functii: Oprire automata, Tava de scurgere detasabila, Rezervor apa detasabil
    • Culoare: Crem, Argintiu
    • Putere: 1100 W
    • Presiune pompa: 15 bar
    • Capacitate rezervor apa: 1.4 l
    • Latime: 255 mm
    • Adancime: 290 mm
    • Inaltime: 315 mm
    • Greutate: 4.1 Kg
    dolloshka.ro
    Logo